Moderációs Alapelvek
 1. A hozzászólások minden esetben a hozzászóló magánvéleményét tartalmazzák, nem az Funnypalm.hu álláspontját képviselik.
 2. Minden, a regisztrációval, felhasználói fiókkal és hozzászólásokkal kapcsolatos adatot a Funnypalm.hu kezel, az erre vonatkozó adatvédelmi irányelvek megtekinthetők ITT.
 3. Hozzászólás írásával a hozzászóló automatikusan elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti ezen szabályzat pontjait.
 
 1. Szigorúan tiltott minden olyan hozzászólás, mely a hatályos magyar jogszabályokba ütközik, bűncselekményre, vagy egyéb jogsértésre való felhívást vagy jelentkezést tartalmaz.
 2. Jogsértő és tilos bármely felhasználó személyes adatait (pl. név, lakhely, munkahely) közzétenni.
 3. Tiltottak és törlésre kerülnek az obszcén, sértő, minősíthetetlen hangvételű vagy agresszív, félelemkeltő, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások. Azt, hogy egy hozzászólás a fenti körbe tartozik-e, a moderátorok feladata eldönteni.
 4. A felhasználók a Funnypalm.hu rendszerében jelezhetik a számukra sértő vagy félelemkeltő, egyéb módon nem megfelelőnek tartott hozzászólásokat, melyek így eltávolításra kerülhetnek. Az automatikusan eltávolított hozzászólásokat a moderátorok később ismét megjeleníttethetik.
 5. A www.funnypalm.hu rendszere bizonyos szavakra előszűrést végez, amennyiben ilyen szó található egy hozzászólásban, az csak utólagos moderátori engedéllyel jelenhet meg. A moderátorok dönthetnek úgy, hogy nem engedik megjelenni a hozzászólást.
 6. Tiltottak és törlésre kerülnek a jó ízlést sértő, megfélemlítésre vagy gyűlöletkeltésre alkalmas képeket tartalmazó hozzászólások.
 7. Tiltottak a kártékony weboldalra mutató linket tartalmazó hozzászólások.
 8. Tiltott bármilyen nyílt vagy burkolt reklámot, apróhirdetést, vagy erre mutató linket illetve ezzel kapcsolatos képet tartalmazó hozzászólás.
 9. Tiltottak és törlésre kerülnek a kifejezetten e célt szolgáló cikkeken kívüli cikkek alatti szerkesztéssel, moderálással, a szerzőkkel és moderátorokkal foglalkozó hozzászólások.
 10. Tiltottak az úgynevezett „témaromboló” hozzászólások, melyek nem kapcsolódnak szorosan az adott cikk témájához. Technikai témarombolásnak minősül a túl hosszú szövegek, vagy túl nagy képek beillesztése. Tartalmi témarombolásnak minősül a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően szabotálni próbáló hozzászólás. Azt, hogy egy hozzászólás a fenti körbe tartozik-e, a moderátorok feladata eldönteni.
 11. A cikkekben felfedezett vélt vagy valós nyelvhelyességi vagy helyesírási hibákra kérjük, hogy a Kapcsolatokban található e-mail címen hívd fel a szerző figyelmét. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások témarombolásnak minősülnek, és törlésre kerülnek.
 12. Tiltottak az azonos vagy megközelítőleg azonos tartalmú, egymás utáni, vagy több cikkhez írt hozzászólások („flood”).
loading...

Facebook

Látogatók

Ma802
Tegnap1861
Ezen a héten10483
Ebben a hónapban28105
Összes158493

Ki van Online

8
Elérhető

2019-10-20